Florin Coldea


     1993 este anul in care am pasit pentru prima data intr-o sala de Taekwondo WTF.

Florin Coldea

     Se intampla tot in Cluj-Napoca,si am numai amintiri placute legate de acea sala de sport de la Liceul “Sincai” si de primii colegi si instructori.

     Nu eram strain de sport,nici chiar de artele martiale, practicand,inainte de a debuta in Taekwondo, Natatie si Judo,lucru ce m-a ajutat sa ma adaptez foarte repede in colectiv si sa rezist cu brio antrenamentelor solicitante.

Florin Coldea

     In cei peste 20 ani de practicare continua a Taekwondo-ului WTF,am avut onoarea si placerea sa fiu antrenat si sa ma antrenez la randul meu alaturi de nume cunoscute din domeniu,atat pe plan national cat si international.

     Deasemenea,in tot acest timp,am luat parte la mai multe stagii de pregatire,atat in tara cat si in afara tarii,stagii sustinute de mari maestri din Coreea,SUA sau Europa.

     In ce priveste activitatea competitionala personala, momentul de varf s-a consumat in anul 2000,cand am reusit clasarea pe locul 1 la “Campionatul National de Taekwondo WTF” – categoria Seniori -62 kg, partici-pand ,in acelasi an,si la “Campionatul European de TaekwondoWTF” organizat in localitatea Patras – Grecia.

     Pe langa acest titlu de campion national la seniori ,mai pot adauga si alte clasari pe podium,tot in cadrul campionatelor nationale, atat ca junior cat si ca senior.

     In afara campionatelor nationale,la toate celelalte concursuri organizate,fie ele calificari pt “nationale”,concursuri inter-judetene,locale sau simple “schimburi de experienta” intre sali,am obtinut,in proportie de 90% ,doar locul 1.

     In anul 2011,in urma examenului teoretic si practic sustinut in fata comisiei Federatiei Romane de Taekwondo WTF,am obtinut,cu nota de 9.50,diploma de Instructor de Taekwondo WTF(recunoscuta si avizata de F.R. de TKD WTF).

     …cu multumiri…

     Vreau,pe aceasta cale,sa multumesc tuturor celor care m-au sustinut de-a lungul anilor petrecuti in salile de Taekwondo,antrenori,instructori si colegi deopotriva.

     Am sa specific si nominal pe unii dintre ei,toti ceilalti alaturi de care m-am antrenat ,putandu-se considera automat ca facand parte din aceasta lista selecta.

     Multumesc tuturor!

    Robert Jeler – 2 dan
    Gheorghe Buruian – 5 dan
    Nicolae Pop – 3 dan
    Eugen Bense – 5 dan

     …si toti colegii alaturi de care m-am antrenat in salile de la : “Sincai”,”Pedagogic”, ”Lic.8”,”Agricol”, etc